Restaurant

De Mark: dagelijks een vers bereide lunch, samengesteld uit pure en (h)eerlijke producten!

Eten en drinken doe je samen!

Vermaat heeft zich sinds 1978 ontwikkeld van delicatessenwinkel tot een toonaangevende organisatie in horeca- en retailconcepten. Onze no-nonsense mentaliteit, sociale benadering en focus op continuïteit vinden daar hun oorsprong. Een solide basis waarmee wij met een open blik de dynamische wereld van nu betreden. We werken vanuit passie en trots! Dit drijft ons om dagelijks de beste te willen zijn.

Bijkletsen met uw collega’s of wilt u de drukte van uw werkplek ontvluchten? Wij verwelkomen je graag bij de Mark! Wij bieden dagelijks een vers bereide lunch aan onze gasten, samengesteld uit pure en (h)eerlijke producten! Heeft u minder tijd i.v.m. een afspraak buiten de deur; 2Go is ook een optie! Maar uiteraard kunnen wij u ook voorzien in lunches of diners gedurende of aansluitend aan uw vergadering.

Wist u dat wij naast onze dagelijkse business bij de Mark u ook kunnen ontzorgen op het gebied van Pantry Service, het onderhouden van uw koffiemachines of een totaal pakket kunnen aanbieden? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Graag bespreken wij de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie. Eten & Drinken doe je per slot van rekening samen!

Proef

Restaurant De Mark