FACILITEITEN

Kantoorruimte huren in de IJsseltoren staat voor ontspannen ondernemen in een comfortabele sfeer. Het complex, gelegen op een prachtige zichtlocatie aan de A28, is recentelijk vernieuwd. Het entree gebied verwelkomt de bezoeker met alle ruimte, service, faciliteiten en hospitality die u zich maar kunt wensen. De IJsseltoren ontzorgt zodat u zich alleen nog maar hoeft te richten op succesvol ondernemen.

PARKEERGARAGE

De IJsseltoren beschikt over 497 parkeerplekken, 479 in de garage en 18 op het voorterrein. Toegang is mogelijk middels kentekenregistratie.

BALIE BEZETTING

Uitgebreid receptieteam van deskundige en (klant)vriendelijke dames. Beschikbaar van 07.00 – 18.00 uur voor ontvangst, reservering & overige hospitality diensten zoals een bloemetje bestellen of stomerijopdracht.

KOFFIE BAR

Als gast in de IJsseltoren wordt u ontvangen met een verse kop koffie waarbij diverse lekkernijen te koop zijn. Deze horeca faciliteit is geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur.

VERGADERFACILITEITEN

Maak gebruik van de diverse vergaderruimtes; online te boeken met evt. de gewenste banqueting. Er wordt ook gebouwd aan flexplekken, coupe banken en andere vormen van werk- en overlegplekken.

BEVEILIGING

De IJsseltoren is goed beveiligd middels o.a. camera’s, bezoekers  kentekenregistratie, toegangspassen en aanwezigheid van beveiligings medewerkers.

De IJsseltoren beschikt over 5* faciliteiten die beschikbaar zijn voor elke huurder.

HUURDERS IJSSELTOREN